You Are In My Heart Song Lyrics in Tamil | Zero / ஜீரோ

You Are In My Heart Song Lyrics

Movie Name Zero / ஜீரோ
Song Name You Are In My Heart
Actors Ashwin Kakumanu, Sshivada
Music Nivas K. Prasanna
Singer Natalie Di Luccio
lyricist Tyler Done
Movie Release date 2016
Lyrics in தமிழ்Lyrics in English

You Are In My Heart Song Lyrics in Tamil

யூ ஆர் இன் மை ஹார்ட்

ஆல்வேஸ் வித் மீ

வித் யூ மை லைப் இஸ் கம்ப்ளிட்

 

நியர் ஆர் பார்

வி ஆர் டுகெதர்

தி வே இட் வாஸ் டெஸ்டின்ட் டு பி

 

பியான்ட் ஸ்பேஸ் & டைம்

இன் போத் டார்க் & லைட்

அவர் சோல்ஸ் பைன்ட் எ பத் டு கோலைட்

 

பியான்ட் சென்ஸ் & டச்

தேர் இஸ் எ டீபர் ட்ரஸ்ட்

இட் இஸ் பெல்ட் சம்திங் நவ்ன்

இன்சைட் ஆப் அஸ்

 

உயிரே உயிரே

யூ ஆர் மை ஸ்ட்ரெந்த்

யூ ஆர் மை லைப்

 

உறவே உறவே

ஷேர்ஸ் இன் திஸ்

டைம்லெஸ் இடர்னல்

லவ் திஸ் இடர்னல் லவ்

 

யூ ஆர் இன் மை

ஹார்ட் ஆல்வேஸ் வித்

மீ வித் யூ மை லைப் இஸ் கம்ப்ளிட்

 

நியர் ஆர் பார்

வி ஆர் டுகெதர்

தி வே இட் வாஸ் டெஸ்டின்ட் டு பி

 

வி சோ தி சீட்ஸ்

லெட் இட் க்ரோ

வாட்ச்ட் இட் ப்ளூம் நவ் இட் ஷோஸ்

 

பில்ட் எ லவ்

பில்ட் எ லைப்

லிட் தி பையர்

பெல்ட் இட்ஸ் லைட்

 

நவ் வி ஹவ்

அவர் ஸ்டோரி டு டெல்

நவ் வி ஹவ் அவர் ரோட்ஸ்

தே ரன் இன் பரலெல்

 

டீப் ஓ டீப் இன்சைட்

யூ ஆர் மை ஸ்ட்ரெந்த்

யூ ஆர் மை லைப்

 

ஓ நோ ஒன் எல்ஸ்

நோ ஒன் எல்ஸ்

ஷேர்ஸ் இன் திஸ் டைம்லெஸ்

இடர்னல் லவ்

திஸ் இடர்னல் லவ்

 

பார் அவே அஸ் தி சன் மே பி

ஐ ஸ்டில் பீல் யுவர் வார்ம்த்

ஆன் மை சீக்ஸ்

 

உயிரே உயிரே

யூ ஆர் மை ஸ்ட்ரெந்த்

யூ ஆர் மை லைப்

 

உறவே உறவே

ஷேர்ஸ் இன் திஸ் டைம்லெஸ்

இடர்னல் லவ்

திஸ் இடர்னல்

லவ் திஸ் இடர்னல் லவ்

You Are In My Heart Song Lyrics in English

You are in my heart

Always with me

With you my life is complete

 

Near or far

We are together

The way it was destined to be

 

Beyond space & time

In both dark & light

Our souls find a path to collide

 

Beyond sense & touch

There is a deeper trust

It is felt something known

Inside of us

 

Uyirae uyirae

You are my strength

You are my life

 

Uravae uravae

Shares in this timeless

Eternal love

This eternal love

 

You are in my heart

Always with me

With you my life is complete

 

Near or far

We are together

The way it was destined to be

 

We sow the seeds

Let it grow

Watched it bloomNow it shows

 

Built a love

Built a life

Lit the fire

Felt its light

 

Now we have

Our story to tell

Now we have our roads

They run in parallel

 

Deep.

Oh Deep Inside

You are my strength

You are my life

Oh no one else

No one else

Shares in this timeless

Eternal love

This eternal love

 

Far away as the sun may be

I still feel your warmth

On my cheeks

 

Uyirae uyirae

You are my strength

You are my life

 

Uravae uravae

Shares in this timeless

Eternal love

This eternal love

This eternal love

 

YouTube – Links

Leave a Comment